Шукати в цьому блозі

суботу, 24 грудня 2016 р.

ЖИТТЯ І ШАНС ВИЖИТИ

                     
                   

  Як привернути увагу соціуму до проблем сиротинців?

В житті є ті -  хто хоче давати свою любов комусь і, є ті - хто її потребує . І не важливо хто з них - хто.  Хтось може давати цьому научні терміни та філософські пояснення.  Для когось це - не правильно. А для інших це - ЖИТТЯ І ШАНС ВИЖИТИ.

Останнім часом молодь набирає все більш  позитивної динаміки у добрих, благородних справах.  Тішить те, що це відбувається по добрій волі, без гучних лозунгів та безполітично і тихо. Тому хочеться висвітлити  цю справу для загалу.

Життя не завжди буває справедливе і вньому часто народжуються хворі і немічні діти, що приречені на самотність.  Це - "сірі тіні" нашого суспільства, які ми намагаємось не помічати. Ви скажете - доля ? Так, це про них .. це наперед визначений перебіг подій у житті цих людей. І що нас відрізняє? Усе, тай нічого .. А загалом - СВОБОДА ВОЛІ.   А ще - гордість. Гордість це - той гріх, який тяжко побачити у власному відображенні. Яскравість його обладунків сліпить очі.

         Та молодь - рушійна сила в любому часі. І зараз це чи не єдина сила, що хоч трішки приносить радості у однотонно буденний та злиденний світ сиротинців.  Багато молоді долучається до допомоги діткам. І кожен робить то по різному. Хтось - ціленаправлено збирає кошти а, хтось створює акції чи спільноти . Кожен по свому звертає увагу збайдужілого суспільства на проблеми сиротинців.

                      Ще мало відомо та і наша молодь теж зорганізувалася та  створила   Благодійний аукціон зустрічей від ФРІ  https://vk.com/charity_auction_fri
 Благодійний аукціон зустрічей від ФРІ  це - те середовище де в кращу сторону ми змінюємося ще й тоді коли справа приносить нам задоволення.  Це місце де ви можете помогти собі і людям , які потребують вашої допомоги.

 Заходіть , знайомтесь та  допомагайте діткам ))

Немає коментарів:

Дописати коментар